http://www.charming-witch.com/

Friday 16 April 2010

Naujienos iš laukų *** Вести с полей

Na, ne visai iš laukų :) Iš sodo. Tiesiog kas dėl kokių priežasčių važiuoja į sodus, o aš tikrai ne lysvių sėt-ravėt. Nors kartais tenka ir tuom užsiimt... Aš siuvinėju :) Turiu savo kampelį ir savo dėžutes. Kai oras leidžia išeinu į terasą, jei ne, įsitaisau fotelyje po stoglangiu.
Štai paskutinė ataskaita. Nuo pernai vasario siuvinėju Martinos Weber dizainą Karibų mandala. Kiek dar užtruks tokiais tempais - neįsivaizduoju...
Ну,не совсем с полей :) С дачи. Просто кто зачем ездит за город, а я точно не грядки сеять-полоть. Правда, иногда прихолится... А вообще, я вышиваю :) Имею свой уголок и свои коробочки. Когда позволяет погода, выхожу на террасу, а нет, устраиваюсь в кресле под мансардным окном.
Вот последний отчет. С февраля прошлого года вышиваю дизайн Мартины Вебер Каррибскую мандалу. Сколько ещё времени затянется такими темпами - понятия не имею...










Kol fotografavau šį savaitgalį siuvinėlį, akis krito ant seno darbelio. Prisiminimai apie kelionę į Kroatiją. Gulėdama paplūdimyje piešiau geliniu tušinuku ant jūros akmenukų. Kelis parsivežiau namo ir pasidariau... kaip tuos daiktus pavadint? Koliažai? Koks skirtumas! Štai jie.
Пока фотографировала в выходные вышивку, взгляд упал на старую работу. Напоминание о поездке в Хорватию. Грея бока на пляже рисовала гелиевой ручкой на морских камушках. Некоторые притащила домой и сотворила... вот как эти штучки назвать? Коллажи? Какая разница! Вот они.



7 comments:

  1. Nežinau kaip kitiems, bet man šitas sempleris atrodo nepakartojimai ir kai žinau, kad jo negalima skalbti ir, kad iš rankomis dažyto šilko, tai iš vis turėtų gerai atrodyti. Aš šilku nesiuvinėjau niekada, bet Madeiros ir DMC firmų šilkinius siūlus galima skalbti ar mane pardavėjos apgaudinėja?

    ReplyDelete
  2. Pati jais nieko nesiuvinėjau, bet atrodo galima. Ir iš tų mano tik kelios spalvos dažus leidžia.

    ReplyDelete
  3. Joooo.. kruopštumo ir kantrybės tau belieka pavydėti :)

    ReplyDelete
  4. O aš tau fantazijos ir kūrybiškumo :D

    ReplyDelete
  5. Tai dar ir savoti6ka meditacija;)

    ReplyDelete
  6. Pilka, tikrai taip! Juo labiau, kad tai mandala. O dar ir šiaip siuvinėjimas - tai gera psichoterapija :)

    ReplyDelete
  7. Желаю вдохновения на Каррибы и хорошей дачной погоды.

    ReplyDelete