http://www.charming-witch.com/

Tuesday 13 July 2010

Playing Beads

Na va, žadėjau žaisti su visokiausiom smulkmenom, prisižaidžiau per trumpą savaitgalį. Išbandžiau biserį. Niekada nieko, apart siuvinėjimo, nebandžiau. Pirmas blynas. Tai yra net du :)
Ну, вот! Обещала играться со всякой ерундой, вот и поигралась за короткие выходные. Испробовала бисер. Никогда ничего, кроме вышивки с бисером, не пробовала. Первый блин, так сказать. Даже два :)
Pirmas: žgutas, iš to, ką turėjau. Margas, 42 cm. Patiko darbuotis, manau nepaskutinis.
Первый: жгут. "Я его слепила связала из того что было". Пёстрый, 42 см. Понравился процесс, думаю не последний.


Antras blynas: "Brangakmenis", apie 5-6 cm. Kažkur matytas, keliose vietose, adresas neišsaugotas. Bandžiau atkūrti iš atminties.
Второй блин: "ДраХоценность" :), диаметр около 5-6 см. Где-то такой видела, в нескольких местах, адрес не сохранился. Попробовала восстановить по памяти.


PS: Kaip gi sunku fotografuoti biserį! Reiks pažaisti, "prisijaukinti".
PS: Как же сложно фотографировать бисер! Надо будет поиграться ,"приручить".

4 comments:

  1. Krapštukė tamsta :), tas burbuliukas labiau man, žgutui dar tuputį lygumo trūksta ( gera aš čia kritikuoti, kai pati tik kanapines virves vyti moku :))) ).
    Gal greitai nauja lėlė bus ?

    ReplyDelete
  2. Ačiū, Vilma! Žgutą nėriau iš to ką turėjau, pabandymui :) 3-jų rūšių ir dydžių biseris. O dar ir 2 skaidrus, vienas iš jų su metaliniu blizgesiu, ir vienas - matinis, bet baltas. Visa ta makalynė visiškai nepasiduoda fotografavimui.
    Lėlei, kaip nebūtų gaila, neturiu laiko ir galimybių :( Antrą savaitę gyvenam sode, atsivežiau ją su dviem didelėm dėžėm manatkių, bet neprisėdu... :( Nors vakar "pilies" grindis išdažiau plytelėmis :D :D :D Jau šis tas...

    ReplyDelete
  3. Kartais labai gera "galvą pravėdint" kokiais nors kitais užsiėmimais:) ypač kai karšta... Man labai smalsu tas "brangakmenis", įtariu, galimi įdomūs variantai.

    ReplyDelete
  4. Ne tas žodis ką iš to "brangakmenio" išspaust galima. Aš tai tik techniką pabandžiau iš to, ką po ranką turėjau, o va, kas mane įkvėpė
    http://www.justletmebead.com/home.aspx

    ReplyDelete