http://www.charming-witch.com/

Friday 1 February 2013

Crafts. All in One.

Štai ir vėl aš! Na, visu pirma sugrįžo mano įkvėpimas lėlėms. Greičiausiai lėlių Mūza grižo iš užsitęsusių atostogų. Tuom ir džiaugiuosi, ir bijau. Nes planų, jei jų jau atsiranda, iš karto aibės. Pasirodo vienas geras draugas kantriai laukė mano grįžimo prie lėlių tam, kad pateikti užsakymą. Jam reikia, cituoju: "stebuklo (keistuolio) ne itin didelio, kad su savim į keliones tampyt ir visur fotografuoti". Man visiška kūrybos laisvė! Eskizą turiu, po truputį renku medžiagas, o kol kas užsimaniau dar vienos "tipo istorinės" damos. Bus pora violetinei Pandorai.
Это снова я! Ну, во-первых, вернулось кукольное вдохновение. Наверное кукольная Муза вернулась из затянувшегося отпуска :) И радуюсь, и боюсь. Вечно, если уж появляются планы, то сразу в неимоверном количестве. Оказывается один хороший друг давно ждал моего возвращения к куклам, все хотел заказ сделать. Ему нужно, цитирую: "чудо не сильно большое - с собой в путешествия возить и фотать везде". И полная свобода творчества :) Так эскиз уже имеется, по-маленьку собираю материалы, а пока захотелось еще одну "типо историческую" даму сделать. В пару к сиреневой Пандоре.

O tai... Vieną vakarą, kol kepė nauja galvytė, nutariau nušluostyti dulkes nuo Dremelio. Pasirodo ne toks jau sudėtingas procesas sukti nėrinius ant kiaušinių :) Tikrai bandysiu dar. Vyras, pamatęs, pasakė: Neduokite moterims instrumentų į rankas! Ir kiaušinių taip pat...

А это... Однажды вечером, пока запекалась новая головка, решила я смахнуть пыль с Дремеля. Оказывается не так уж сложно кружева на яйцах вертеть :) Точно буду пробовать еще. Муж, увидев эти чудеса, сказал: Не давайте женщинам в руки инструмент! Да, и яйца тоже...
 

O tai praeito savaitgalio derlius. Darosi toks daikčiukas gan greitai, apie 4 valandas. Jau sekančią diena buvo įteiktas kolegei darbe.

А это урожай прошлых выходных. Делается такая вещичка достаточно быстро, за 4 часа. Уже на следующий день была подарена коллеге на работе.

Aš čia ką noriu vis pasakyt... Apaugau aš darbeliais, padarytais ne dėl to, kad jų reikėjo, o dėl to, kad norėjosi ir rankos niežtėjo. Ir lėlių žiūriu užsistovėjusiu prisikaupė. Išsiskirstė dalis per šventes, bet vis dar jaučiamas perteklius. Laikas atsikratyti, o kaip? Niekad tikslingai neieškojau savo darbų pirkėjų, t.y. nepardavinėjau. Gal reikia kažkada pradėt? Taigi, pabandžiau atidaryti Etsy parduotuvę: http://www.etsy.com/shop/FromAlinaWithLove?ref=ss_profile
Это я все к чему клоню... Обросла я работами, сделанными не по надобности, а потому что душа просила и руки чесались. И кукол у меня застоявшихся накопилось. В праздники чуток разошлись работы на подарки, но еще чувствую захламленность. Пора избавляться, а как? Никогда ничего целенаправленно не продавала. Может стоит попытаться? В общем, открыла я магазинчик в Etsy: http://www.etsy.com/shop/FromAlinaWithLove?ref=ss_profile Как говориться: "подходи-торопись, покупай живопИсь!" :)))))))))))))

No comments:

Post a Comment