http://www.charming-witch.com/

Thursday 19 May 2011

Tetris


Ar esate kada žaidę Tetris žaidimą? Greičiausiai taip. Aš irgi. O paskutinį kartą visai neseniai, vakar baigiau partiją ir manau, kad pasiekiau savotišką rekordą: aukščiausias man žinomas materializuotas Tetris žaidimas :) Tiesą sakant, vienintelis man žinomas :) Netampysiu gumos, pristatau jums mūsų su vyru sugalvotą ir įgyvendintą stelažą. Nuo vakar vakaro jame gyvena knygos, lėlės, kelionių suvenyrai... na ir dar dulkės-dulkės-dulkės :) Na ir kas, kad televizorius kampe ant senos taburetės? Bus ir jam staliukas. Mes jo, tiesą sakant, kokias 3 savaites visiškai nejungiam :)
Играли ли вы когда-нибудь в Тетрис? Скорее всего да. Я тоже. Последний раз совсем недавно, вчера закончила партию. И считаю, что побила рекорд: самая высокая из мне известных материализованных партий :) Откровенно говоря, единственная из мне известных :) (Скромная, я! Да!) Не буду тянуть резину, представляю вам нами с мужем придуманный и воплощенный стеллаж. Со вчерашнего вечера в нем живут книги, куклы, сувениры... и пыль-пыль-пыль :) Ну и что, что телевизор в углу на древней табуретке? Будет и ему столик. Мы, вообще-то, его уже недели 3 как не включали :) 


Bendradarbė, pamačiusi nuotraukas, paklausė: "Ką jus rūkote?" :D Užskaitau kaip komplimentą. O mes dar šviestuvą sumąstėm... :)
Коллега по работе, посмотрев фотогафии, спросила: "Что курите?" :D Засчитываю, как комплимент. А еще мы светильник задумали... :)

PS: pagal pareikštus pageidavimus rodau židinį-krosnelę svetainėje.
ПыСы: по пожеланиям трудящихся показываю и камин-буржуйку в гостинной.

4 comments:

  1. Įdomiai , įdomiai ;) bet už tai talpiai viskas susideda,patį viršų gal ir sunku nuo dulkių išvalyti, o kitur tik laiko reikia.

    ReplyDelete
  2. Tai vat mes ir turėjom tikslą sukurti tokį baldą, kad jis talpus būtų, ir kaip stelažas tarnautų, ir kaip knygų lentyna, ir audio-video technikai, ir CD. O dar ir sieną prie laiptų puoštų. Ir jis yra vienas! Viskas! Daugiau praktiškai nėra nuo ko dulkes šluostyt :) Neskaitant palangių ir židinio. Susitvarkysiu ;)

    ReplyDelete
  3. Ten tik mes židiniu vadinam, realiai - krosnelė. Įdėjau papildymą į post'ą, pridėjau nuotrauką.

    ReplyDelete