http://www.charming-witch.com/

Friday 4 March 2011

Last Creations, WIP

Per tuos rūpesčius su įkurtuvėmis beveik nieko nekūriau nuo pat Naujųjų metų. Visai po trūputį judėjo į priekį dvi lėlės. Dvi, nes ne kiekvieną laisvą valandėlę galėjau skirti vienos sekančiam žingsniui. Jei ant stalo gulėjo priemonės karkaso gamybai, bet vienas jau buvo beveik gatavas, ėmiausi sukti karkasą kitai lėlei. Taip ir gavosi, kad dabar turiu vieną sutvarkytą galvą ir du pusiau padarytus kūnus.
Šiandien rodau tik vieną procesą. Ir tai tik tam, kad paerzinčiau save ir greičiau sugrįžčiau į lėlių pasaulį :)

С этим новосельем почти ничего не творила с самого Нового Года. Совсем по-немножечку двигались вперёд две куклы. Две, так как не каждую свободную минутку могла посвятить следующему этапу. Если на столе оказывались материалы для каркаса, а один каркас уже был готов, принималась крутить второй. Так и вышло, что теперь имею одну готовую головку и два тельца.
Сегодня показываю только один процесс, и то только для того, чтобы подразнить себя и скорее вернуться в мир кукол :)


4 comments:

  1. Veidas kažkoks kitoks, pačios akys kitokios nei tavo ankstesnių darbų, gera pradžia!

    ReplyDelete
  2. Labai užsitęsęs procesas:( Šią galvą jau rodžiau
    http://koldunhouse.blogspot.com/2011/01/frankensteins-cabinet.html
    Ji pirma iš dešinės. Tik net man pačiai atrodo visiškai kitaip, kai išpiešta ir apiplaukinta :) Labai viliuosi šį savaitgalį prisėst nors trumpam :)

    ReplyDelete
  3. Man laaabai patinka galva, tiek jos nuotaika, tiek spalviškai tokia ryžiukė, ir plaukai labai gražūs! Tikrai patiko. Labai lauksiu kai pabaigsi.

    ReplyDelete
  4. Daiva, o jau kaip aš laukiu! Kažkodėl užsimaniau rudeninių spalvų pavasarį. Pažiūrėsim, kaip lėlė priims mano pasirinkimą :D

    ReplyDelete