http://www.charming-witch.com/

Monday 14 June 2010

Apie statybas... *** О стройке...

Mes po truputį judam į priekį. Šeštadienį vyko grandioziniai ir ko gero paskutiniai žemės kasimo darbai. Ačiū besidarbavusiems vyrams, viską baigė greitai, sutvarkė kokybiškai ir paliko tvarkingą aplinką. Net nespėjo suerzinti kaimynų dėl perkasto kelio, tik smalsumą. O mes net įsigudrinom pasisedėti su draugais. Nežiūrint į verdančias statybas, kieme stengiames palaikyti normalią gyvenamą aplinką.

Мы по-маленьку движемся вперёд. В субботу шли грандиозные и скорее всего последние земляные работы. Спасибо потрудившимся работникам: всё окончили быстро, отработали качественно и оставили после себя относительный порядок. Даже не успели вызвать раздражение у соседей из-за перекопанной дороги, только любопытство. А мы умудрились посидеть с друзьями. Несмотря на кипящую стройку, во дворе пытаемся поддерживать нормальные условия жизни.

O tuo metu iš lauko pusės...
Montuojami nuotekų valymo įrenginiai.

А в это время со стороны улицы...
Монтируются очистные сооружения.






Vienas dirba, kiti...

Один работает, другие...




 

Gilinamas vandentekis...  
Углубляется водопровод...

Išlyginamas ir trambuojamas gruntas garaže.                      Выравнивается и трамбуется грунт в гараже.
O dar per praėjusią savaitę įrengėm šildymą pirmame aukšte.
А ещё за прошлую неделю оборудовано отопление первого этажа.
Štai kol kas ir viskas. Tiesa, adatos šį savaitgalį į rankas beveik nebuvau pasiėmusi. O ir prie naujos lėlės, kaip ir anksčiau, prisėdu tik šiokiadieniais. Taip kad atsiprašau visų, kas stebi būtent šiuos procesus...
Вот пока и всё. Правда иголку в руки в эти выходные почти не брала. Да и к новой кукле, как и прежде, присаживаюсь только в будни. В общем, извиняюсь у тех, кто наблюдает именно за этими процессами.

No comments:

Post a Comment