http://www.charming-witch.com/

Monday, 22 August 2011

Decorated Box

Vieną savaitgalį tvarkantis vonios spintelėje, man pagailo išmesti vieną indelį nuo plaukų kaukės. Ot, būna man tokių žiūrkėno priepuolių :) Ir tuoj pat prabudo sąžinė, kad jei ne dabar iš karto kažkaip ji dekoruosiu, tai dulkės lentynoje jis ilgai ir nuobuodžiai.
Kadangi nuo eksperimentų su lempos gaubtų gamyba (taip-taip, buvo pastaruoju metu pas mane ir tokių, pasidalinsiu rezultatais vėliau) liko kelios nepanaudotos atraižos, užsiraitus rankoves, ėmiausi reikalo...

Однажды утром выходного дня, когда я прибирала в комодике в ванной, стало мне жалко выкидывать пустую баночку из под маски для волос. Вот бывают у меня такие приступы хомякоза :) И тут же проснулась совесть, и стала назойливо нашептывать, что если не сейчас сразу баночку задекорировать, то она вечность будет пылиться в закромах. И поскольку после экспериментов с абажурами (да, были и такие, но результаты позже) осталось невостребованных отрезов тканей, закатав рукава, принялась за дело...


Du "blynai" dugnui ir dangteliui
Два "блина" на донышко и на крышку







Dangtelis
Крышка







Padaryta!
Готово!







Klijai ant dugno. Dirbai tik su karštais klijais.
Клей на донышко. Работала полностью горячим клеем.








Dugnas ir dangtelis gatavi. Papuošimų parinkimas, primatavimas. Amžinai pas mane ekspromtai, viskas ne per tą galą ir be išankstinio plano!
Донышко и крышка готовы. Подбор и примерка украшалок. Вот вечно экспромт, все у меня не через тот конец и без плана!







Klijuoju šonus...
Оклеиваю бока...








Juodraštinis surinkimas
Черновая сборка








Ir jau su dekoru
И уже с декором








Ir kam man viso to reikėjo? Ne, neišmečiau, grąžinau į vonią, laikau vatos diskelius. Tiesiog pasiilgau lėlių! O čia lėlinių technologijų panaudojimas buityje :) Kai iš nieko gimsta kažkas naujo. O lėlė vis laukia... nes nemoku išlipdyti kojų! Ot, nepatinka man tai, kas gaunasi, ir tiek!
И нафиг мне это надо было? Нет, я конечно же не выбросила, вернула баночку в ванную, храню в ней косметические ватные диски. А это все потому, что соскучилась я по куклам! И это использование кукольных технологий в быту. Когда из ничего рождается что-то новое. А кукла ждет... патамушта я не умею лепить ноги! Ну, не нравится мне то, что получается!

PS:
Aš nežinau, ar čia pas visus taip streikuoja Blog'as? Ar tik pas manę kažkas negero? Įeinu į savo blog'ą gal kas 3-ą kartą, tuo tarpu visi kiti šio account'o Google resursai veikia nepriekaištingai. Peržiūrėti blog'ą galiu, tačiau negaliu rašyti komentarų nei niekam kitam, nei atsakyti į Jūsų savo blog'e :( Ir taip yra abejuose kompiuteriuose, iš kurių dažniausiai rašau. Antivirusas nieko nepagauna. Nesuprantu kas vyksta, o ir asmeninis hakeris, t.y. sūnus, niekuom padėt negali... Kaip bebūtu, aš su Jumis, visus myliu, visus stebiu ir skaitau!!! Va, net pati prisiruošiau kažką parašyti :)

Это у всех Блоггер бастует? Или только я такая осчастливленная? Вхожу в свой блог раза с 3-го, тем не менее другие Google'овские рессурсы этого аккаунта работают без проблем. Просмотреть-то блог я могу, но не дает мне комментировать ни в читаемых блогах, ни ответить на Ваши комменты в своем. И такая ерунда на обоих компах, с которых я чаще всего пишу. Антивирус ничего не находит. Не представляю что это происходит, да и личный "хаккер", т.е. сын, ничем помочь не может... Но, как бы то ни было, я с Вами, всех люблю, за всеми слежу, всех читаю!!! Вот, даже сама в кои то веки собралась чегой-то написать :)
PPS:
Света, мой мейл: 4lina.k@gmail.com. Спасибо за приглашение! По-другому ответить не получается!!! :(

1 comment:

  1. Алина, привет! Рада тебя видеть и почитать про коробочку. Чувствуется, соскучились ручки по серьезной работе.
    Приходи к нам в новый Волшебный домик. Напишу на почту.

    ReplyDelete